5 خوراکی مضر در ایجاد جوش پوستی
5 خوراکی مضر که می توانند باعث جوش پوستی شوند را بررسی می کنیم و در مورد اینکه چرا کیفیت رژیم غذایی شما مهم است بحث می شود. جوش یک بیماری شایع پوستی است که تقریباً 10٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می دهد. عوامل زیادی در ایجاد جوش نقش دارند، از جمله تولید سبوم و کراتین، باکتری های عامل جوش، هورمون ها، منافذ مسدود شده و التهاب
ارتباط بین رژیم غذایی و جوش پوستی بحث برانگیز بوده است، اما تحقیقات اخیر نشان می دهد که رژیم غذایی می تواند نقش مهمی در ایجاد جوش های پوستی داشته باشد.
1. غذاهایی که به آنها حساس هستید
یکی از راه هایی که غذا ممکن است به التهاب کمک کند، حساسیت های غذایی است که به عنوان واکنش های افزایش حساسیت شناخته میشود. حساسیت های غذایی زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن شما به اشتباه غذا را به عنوان یک تهدید تشخیص دهد و یک حمله ایمنی علیه آن انجام دهد. این منجر به سطوح بالایی از مولکول های پیش التهابی می شود که در سراسر بدن گردش می کنند، که از نظر تئوری می تواند جوش پوستی را بدتر کند.
2. محصولات لبنی
بسیاری از مطالعات ارتباطی بین محصولات شیر و شدت جوش در نوجوانان پیدا کرده اند. همچنین دو مطالعه نشان داد که بزرگسالان جوانی که به طور منظم شیر یا بستنی مصرف میکنند، چهار برابر بیشتر در معرض آکنه هستند. با این حال، مطالعات انجام شده تاکنون کیفیت بالایی نداشته است.
تحقیقات تا به امروز عمدتا بر روی نوجوانان و بزرگسالان جوان متمرکز شده است و فقط ارتباط بین شیر و آکنه را نشان داده است، نه یک رابطه علت و معلولی. هنوز مشخص نیست که چگونه شیر ممکن است در ایجاد جوش نقش داشته باشد، اما چندین نظریه پیشنهادی وجود دارد. با شرکت در کلاس های تخصصی پوست و مو از پوست خود مراقبت کنید.
برخی از مطالعات نشان می دهد که محصولات لبنی ممکن است سطح انسولین را افزایش دهند، که می تواند شدت جوش را بدتر کند. با این حال، تحقیقات دیگر نتایج متفاوتی را نشان داده است. شیر گاو همچنین حاوی آمینو اسیدهایی است که کبد را برای تولید بیشتر IGF-1 تحریک می کند، که با ایجاد جوش مرتبط است.
3. فست فود
جوش پوستی به شدت با خوردن یک رژیم غذایی به سبک غربی غنی از کالری، چربی و کربوهیدرات های تصفیه شده مرتبط است. اقلام فست فود، مانند همبرگر، ناگت، هات داگ، سیب زمینی سرخ کرده، نوشابه و میلک شیک، پایه های اصلی یک رژیم معمولی غربی هستند و ممکن است خطر جوش های پوستی را افزایش دهند.
یک مطالعه در سال 2010 روی بیش از 5000 نوجوان و جوان چینی نشان داد که رژیم های غذایی پرچرب با 43 درصد افزایش خطر ابتلا به جوش مرتبط است. خوردن منظم غذای سرخ شده این خطر را تا 17 درصد افزایش می دهد. مطالعه قدیمی دیگری روی 2300 مرد ترک نشان داد که خوردن مکرر همبرگر یا سوسیس با افزایش 24 درصدی خطر ابتلا به جوش پوستی مرتبط است.
مشخص نیست که چرا خوردن فست فود ممکن است خطر ابتلا به جوش را افزایش دهد، اما برخی از محققان پیشنهاد میکنند که ممکن است بر بیان ژن تأثیر بگذارد و سطح هورمونها را به گونهای تغییر دهد که باعث رشد جوش شود.
4. شکلات
شکلات از دهه 1920 مشکوک به محرک جوش بوده است، اما تاکنون توافق نظری حاصل نشده است. چندین نظرسنجی غیررسمی خوردن شکلات را با افزایش خطر ابتلا به جوش های پوستی مرتبط دانسته اند، اما این برای اثبات اینکه شکلات باعث ایجاد جوش می شود کافی نیست. یک مطالعه نشان داد که مردان مستعد جوش هستند که روزانه 25 گرم شکلات تلخ 99 درصد مصرف میکنند، تنها پس از 2 هفته، تعداد ضایعات جوش افزایش یافته است. آکادمی فرزانه غنی با دوره های تخصصی پوست به شما برای داشتن پوستی خوب کمک میکند.
مطالعه دیگری در سال 2014 نشان داد که مردانی که روزانه کپسولهای 100 درصد پودر کاکائو دریافت میکردند، در مقایسه با افرادی که دارونما دریافت کردند، پس از یک هفته به طور قابل توجهی ضایعات جوش بیشتری داشتند. اینکه چرا شکلات ممکن است جوش را افزایش دهد مشخص نیست، اگرچه یک مطالعه نشان داد که خوردن شکلات باعث لایه برداری پوست در بیرونی ترین لایه پوست و افزایش کلونیزاسیون باکتری ها می شود که می تواند به جوش کمک کند.
5. غلات و قندهای تصفیه شده
افراد مبتلا به جوش پوستی تمایل به مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده بیشتری نسبت به افراد با جوش کم یا بدون جوش دارند. غذاهای غنی از کربوهیدرات های تصفیه شده عبارتند از:
- نان، کراکر، غلات، یا دسرهای تهیه شده با آرد سفید
- پاستا تهیه شده با آرد سفید
- برنج سفید و رشته برنج
- نوشابه های گازدار و سایر نوشیدنی های شیرین شده با شکر
- شیرین کننده هایی مانند نیشکر، عسل
یک مطالعه نشان داد که مصرف مکرر غذاهای سرشار از قند یا چربی با 54 درصد بیشتر احتمال ابتلا به جوش مرتبط است، در حالی که نوشیدنی های شیرین با 18 درصد احتمال بیشتر مرتبط است. این افزایش خطر را می توان با اثرات کربوهیدرات های تصفیه شده بر سطح قند خون و انسولین توضیح داد.
کربوهیدرات های تصفیه شده به سرعت در جریان خون جذب می شوند که به سرعت سطح قند خون را افزایش می دهد. هنگامی که قند خون افزایش می یابد، سطح انسولین نیز افزایش می یابد تا به انتقال قند خون از جریان خون و به سلول های شما کمک کند.
آکادمی پوست و مو فرزانه غنی كارشناس و مدرس فني حرفهاي در رشته مراقبت پوست، برگزار کننده دوره هاي مبتدي تا فوق تخصصي پوست خدمات مشاوره و فروش محصولات پوست، برای دیدن مطالب مرتبط اینجا کلیک کنید.
ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.
برای دیدن فیلم های آموزشی به آپارات ما سر بزنید.
Leave Your Comment